Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde anahtar görmek

Rüyada yerde anahtar görmek

Rüyada yerde anahtar görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sevdiği insanların olacağına, hem de zengin biri olacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerde anahtar gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri yaparken aniden ortaya çıkanlara dikkat edin.

Rüyada yerden anahtar almak bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada yerde anahtar görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, yanlış kararlar vereceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına delalet eder.

Rüyada yerde anahtar bulmak işlere nazar değeceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada anahtar kaybetmek ve bulmak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına yorulur.

Rüyada suda anahtar bulmak tabiri caizse ağız tadından olacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına alamet eder.

Rüyada anahtarla kilidi açmak mali gücünü yitireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada tahta anahtar görmek düzenli bir işe kavuşulacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birine anahtar vermek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments