Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin anahtarını değiştirmek

Rüyada evin anahtarını değiştirmek

Rüyada evin anahtarını değiştirmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına, yaklaşan güzel günlere, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada evin anahtarını değiştirmek gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir, siz kendiniz için en iyisini seçmelisiniz.

Rüyada evin anahtarını değiştirmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada anahtar değiştirmek varını yoğunu kaybedeceğine, düşmanını alt edeceğine, neşesini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada evin odasını değiştirmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin pencerelerini değiştirmek mal mülk sahibi olunacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinin değiştiğini görmek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evini değiştirdiğini görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada evin kapılarını değiştirmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına delalet eder.

Rüyada evin eşyalarını değiştirmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments