Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtar atmak

Rüyada anahtar atmak

Rüyada anahtar atmak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, büyüyeceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada anahtar atmak gördüyseniz:

  • Belli bir pozisyona veya duruşa yapışıp kalmamakta fayda var.

Rüyada anahtarı denize atmak seçkin bir eleman haline geleceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada anahtarları atmak sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işarettir.

Rüyada denize anahtar atmak hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada anahtarı atmak sağlığına kavuşacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada anahtar atmak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada anahtarı suya atmak sıkıntıların biteceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada anahtarı yere atmak yeni lezzetlerin tadına varacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine delalettir.

Rüyada birine anahtar atmak çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments