Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arsa bakmak

Rüyada arsa bakmak

Rüyada arsa bakmak eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, giderileceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arsa bakmak gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızı veya iş yaşamınızı ilgilendiren bir olay sürpriz şekilde olumlu gelişebilir.

Rüyada arsaya bakmak herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada arsa bakmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arsa alıp ev yapmak işten eve bir hayat yaşayacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada boş bir arsa görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arsa almak istemek unvan sahibi olacağına, hastalıklarının düzeleceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada arsa almaya çalışmak aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada arsa pazarlığı yapmak maddi gücünün eksileceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine delalettir.

Rüyada ortak arsa almak gerçeklikten uzaklaşacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments