Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demirci dükkanı görmek

Rüyada demirci dükkanı görmek

Rüyada demirci dükkanı görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, sevap işlemek için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada demirci dükkanı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin şanssızlıkları veya zorlu hayat hikayeleri nedeniyle kendinizi feda etmemenizde fayda var.

Rüyada demirci dükkanı görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine inanılır.

Rüyada dükkan kapısı görmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, kendisiyle övüneceğine rivayet eder.

Rüyada dükkanda fare görmek imkânlarının çoğalacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, eksiği kendinde bulacağına işaret eder.

Rüyada dükkanda oturmak büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine yorulur.

Rüyada içki dükkanı görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dükkan komşusunu görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, iş yeri sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada harabe dükkan görmek yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, bol para kazanacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada elektrikçi dükkanı görmek işlerinde başarılı olacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments