Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkanda fare görmek

Rüyada dükkanda fare görmek

Rüyada dükkanda fare görmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dükkanda fare gördüyseniz:

  • Kiminle zaman geçirmek istediğinize veya kime ne tür bir yardımda bulunacağınıza karar verecek olan sizsiniz.

Rüyada dükkanda fare görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, bebek sahibi olunacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada perdeci dükkanı görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayar dükkanı görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada dükkan kapısını kilitlemek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, bir ortaklık kurulacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına yorulur.

Rüyada dükkan işletmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına tabir olunur.

Rüyada fotoğrafçı dükkanı görmek zorlukların giderileceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dükkanının yandığını görmek hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, kararlar alacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada elektrikçi dükkanı görmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments