Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkan komşusunu görmek

Rüyada dükkan komşusunu görmek

Rüyada dükkan komşusunu görmek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına tabir olunur.

Rüyada dükkan komşusunu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerle kıyaslandığında, sizin beklentileriniz hafif kalabilir.

Rüyada dükkan komşusunu görmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşunun dükkanını görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına delalettir.

Rüyada dükkan komşusu görmek hile ile mal elde edeceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dükkan önü süpürmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada telefon dükkanı görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, kendi işinin patronu olunacağına tabir olunur.

Rüyada dükkanı satmak kötülerin uzaklaştırılacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada yün dükkanı görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada dükkan kapamak konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments