Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek sesi duymak

Rüyada eşek sesi duymak

Rüyada eşek sesi duymak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, sarsılacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, büyük problemler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada eşek sesi duymak gördüyseniz:

  • Daha az konuşup daha çok dinlemenizde fayda var.

Rüyada eşek sesi duymak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eşek anırması duymak kıskanılacak projelere imza atılacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada top sesi duymak beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, kurulu düzeninin olacağına alamet eder.

Rüyada baba sesi duymak gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada tabanca sesleri duymak dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, yanlış yollardan döneceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ruh sesi duymak kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına alamet eder.

Rüyada salavat sesi duymak rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada keklik sesi duymak ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments