Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi sesini duymak

Rüyada kendi sesini duymak

Rüyada kendi sesini duymak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine inanılır.

Rüyada kendi sesini duymak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya yakınlarınızla ilişkilerinizde zihinsel ya da ahlaki dersler söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevdiğinin sesini duymak üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada atın ayak sesini duymak daha büyük başarılar kazandıracağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada piyano sesi duymak zengin bir hayat sürüleceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık ses duymak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada meleklerin sesini duymak güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, resmi bir göreve getirileceğine, her istediğini elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kuran okuyan kadın sesi duymak durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine yorulur.

Rüyada keklik sesi duymak bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğün sesi duymak akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments