Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek bebek sesi duymak

Rüyada erkek bebek sesi duymak

Rüyada erkek bebek sesi duymak beddua ve ah alacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, masa başı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek bebek sesi duymak gördüyseniz:

  • Bazı plan, program ya da sözleşmeler düşünüldüğü kadar cazip ya da tam olmayabilir.

Rüyada erkek bebek sesi duymak malının ve parasının ziyan olacağına, yaşamına bakacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek sesi duymak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağlayan bebek sesi duymak kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek kardeşinin sesini duymak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuran okuyan erkek sesi duymak hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada telefonda erkek sesi duymak sorunların çabucak halledileceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine inanılır.

Rüyada gaipten erkek sesi duymak hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine işarettir.

Rüyada erkek sesi duymak yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments