Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil demir kapı görmek

Rüyada yeşil demir kapı görmek

Rüyada yeşil demir kapı görmek hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil demir kapı gördüyseniz:

  • Yapacak çok işiniz olmasına rağmen, diğer kişilerin problemleri veya stresli tavırlarıyla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada yeşil demir kapı görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, kafasının karışacağına, insanlara iyilik yapmaya inanılır.

Rüyada demir kapı almak sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada demir kapıya tırmanmak elinde bulunan paranın boşa gideceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada demir kapı yapmak üzerindeki kötü imajı sileceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada demir kapı kilitlemek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada demir parmaklı kapı görmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada demir kapının kapandığını görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına inanılır.

Rüyada siyah demir kapı görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, rahatlık içinde yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments