Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir merdivenlerden çıkmak

Rüyada demir merdivenlerden çıkmak

Rüyada demir merdivenlerden çıkmak ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, rahat şekilde geçineceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, gün sayacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada demir merdivenlerden çıkmak gördüyseniz:

  • Teklifler, jestler veya yardımlar söz konusu olabilir.

Rüyada demir merdivenlerden çıkmak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine delalet eder.

Rüyada demirden merdiven çıkmak sıkıntılı bir döneme girileceğine, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada demir merdiven çıkmak sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, adını aklamayı başaracağına delalettir.

Rüyada demir merdiven görmek bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada demirden merdiven görmek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada demir merdivenden inmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada demir merdivene tırmanmak rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına işarettir.

Rüyada demir merdivenden cıkmak yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments