Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir köprü görmek

Rüyada demir köprü görmek

Rüyada demir köprü görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada demir köprü gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir şekilde oluşan bir oluşum belli düzenlemelerinizi etkileyebilir.

Rüyada demirden köprü görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına yorulur.

Rüyada demir köprü yapmak sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına alamet eder.

Rüyada demir köprüden geçmek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, heveslerinin de azalacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada demir köprü görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, kazancın daha da artacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıkık köprüden geçmek çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada deniz üzerinde köprü görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Rüyada köprüden geçerken suya düşmek Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük köprü görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments