Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırat köprüsünden geçmek

Rüyada sırat köprüsünden geçmek

Rüyada sırat köprüsünden geçmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sırat köprüsünden geçmek gördüyseniz:

  • Pek çok kişi verilen görevleri veya yerine getirilmesi gereken işleri halletme konusunda başarı sağlamıyor olabilir.

Rüyada sırat köprüsünden geçmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırat köprüsü görmek hastalıkların uzak duracağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırat köprüsünden düşmek kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada sırat köprüsünden geçtiğini görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına yorulur.

Rüyada sırattan geçmek beklenilen takdiri alacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çok büyük başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada en arka sırada oturmak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada okulda sırada olmak yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza işaret eder.

Rüyada sırada olmak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments