Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir boru görmek

Rüyada demir boru görmek

Rüyada demir boru görmek özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada demir boru gördüyseniz:

  • Gerçekçi ya da gerçekçilikten uzak korkularla savaşmanın en iyi yolu güvenilir dostlarla konuşmak veya meditasyona başlamak olabilir.

Rüyada demir boru görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada baca borusu görmek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada soba borusu silkelemek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına delalettir.

Rüyada boru görmek başarıları ile tanınacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, batıl amele tabir olunur.

Rüyada su borusu patlaması görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada boru içinden geçmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, darlığa düşeceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına delalet eder.

Rüyada soba ve boru görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına tabir olunur.

Rüyada boru takmak çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments