Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boru takmak

Rüyada boru takmak

Rüyada boru takmak deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, borçların sonlandırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boru takmak gördüyseniz:

  • Sizde hayal kırıklığı yaratacak olsa bile, özel hayatınıza ilişkin konumunuz hakkında dürüst olmalısınız.

Rüyada soba borusu takmak de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boru takmak atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, işe ve aşa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada borudan akan su görmek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada boru hattı görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada soba borusunun çıktığını görmek insanlara yardım edeceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulur.

Rüyada borulce görmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına inanılır.

Rüyada borudan su içmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, kısmetlerinden olacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına işaret etmektedir.

Rüyada baca borusu görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments