Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boru görmek

Rüyada boru görmek

Rüyada boru görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, hayatının başarılarla dolacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada boru gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız işler veya değişiklikler stresinizi azaltmanızı sağlayabilir.

Rüyada soba borusu çıkarmak daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, iyileşme göstereceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada demir boru görmek rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su borusu patlaması görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada soluk borusu görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, yarınları için isabetli kararlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada soba borusu çırpmak ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada lağım borusu görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada tesisat borusu görmek rahat ve güzel günler geçireceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, güzel bir evlilik yaşanacağına delalettir.

Rüyada borudan akan su görmek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments