Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada delilo oynamak

Rüyada delilo oynamak

Rüyada delilo oynamak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, kazançlı çıkacağına, zamanının boşa gideceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada delilo oynamak gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir ya da haklarınızı savunmanız gerekebilir.

Rüyada delilo oynamak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine delalettir.

Rüyada deliler görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine yorulur.

Rüyada deliler hastanesi görmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini deliler hastanesinde görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada deliler hastanesine gitmek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, sıkıntısının biteceğine alamet eder.

Rüyada delil aramak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına alamet eder.

Rüyada deliler hastanesine yatmak ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine tabir olunur.

Rüyada delil saklamak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments