Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deliler hastanesine gitmek

Rüyada deliler hastanesine gitmek

Rüyada deliler hastanesine gitmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, bol bol hayır duası alınacağına, üzgün ve hasta olacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada deliler hastanesine gitmek gördüyseniz:

  • Romantizm aşk hayatınızı renklendirebilir.

Rüyada deliler hastanesine gitmek bütçesinin daralacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini deliler hastanesinde görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, aradaki buzların eritileceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada deliler hastanesi görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada deliler hastanesine yatmak maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, büyük zararlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada delil saklamak başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada deliler görmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada delilo oynamak huzurunun kaçacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada delil aramak hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, büyük paralar kazanacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments