Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini deliler hastanesinde görmek

Rüyada kendini deliler hastanesinde görmek

Rüyada kendini deliler hastanesinde görmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, sorunların hallolacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada kendini deliler hastanesinde gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza anlayış göstermeye çalışın.

Rüyada deliler hastanesine gitmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, aksine daha da zorlaştıracağına, parasız kalacağına rivayet eder.

Rüyada deliler hastanesi görmek akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, yeni kararlar alınacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada deliler hastanesine yatmak sevdiği kişileri çok üzeceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada kendini deliler hastanesinde görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine delalettir.

Rüyada delil aramak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işarettir.

Rüyada delilo oynamak son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada delil saklamak eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işarettir.

Rüyada deliler görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments