Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada delil aramak

Rüyada delil aramak

Rüyada delil aramak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, durgunlaşacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına işarettir.

Rüyada delil aramak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki bazı olumsuz etkiler sürmektedir.

Rüyada delil aramak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada deliler hastanesine gitmek bereketin ve verimin olacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine alamet eder.

Rüyada deliler görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına delalettir.

Rüyada kendini deliler hastanesinde görmek çok güzel adımlar atılacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına delalettir.

Rüyada delil saklamak yaşam standartlarının da yükseleceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada deliler hastanesi görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine alamet eder.

Rüyada delilo oynamak dünyevi hayatını garanti altına alacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deliler hastanesine yatmak bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments