Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deliler hastanesine yatmak

Rüyada deliler hastanesine yatmak

Rüyada deliler hastanesine yatmak günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine yorulur.

Rüyada deliler hastanesine yatmak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada deliler hastanesine yatmak ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada deliler hastanesi görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada kendini deliler hastanesinde görmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada deliler hastanesine gitmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına alamet eder.

Rüyada deliler görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada delil aramak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, verimliliğinin de artacağına delalet eder.

Rüyada delil saklamak kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada delilo oynamak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments