Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada delikten düşmek

Rüyada delikten düşmek

Rüyada delikten düşmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına inanılır.

Rüyada delikten düşmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda direktifler vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada delikten düşmek hastalığını yenmeyi başaracağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalet deliğine düşmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına işaret eder.

Rüyada tuvaletin deliğine düşmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göbek deliğini temizlemek zenginliğe, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Rüyada başında delik görmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına inanılır.

Rüyada iğne deliği görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada boğazını delik görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada delikte sıkışmak gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments