Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski amiri görmek

Rüyada eski amiri görmek

Rüyada eski amiri görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada eski amiri gördüyseniz:

  • Siz ne yaptığınızı biliyorsanız çok fazla üzerinde durmamanızda fayda var.

Rüyada eski bir amiri görmek çok büyük paralar kazanılacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine işarettir.

Rüyada eski amiri görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski amir görmek işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, insanlara iş öğreteceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski amirini görmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, torunlarına dahi yeteceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polis amiri görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kendi amirini görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kazanç kapılarının açılacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada amirle öpüşmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına işarettir.

Rüyada iş amirini görmek bir fitne çıkarmaya, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments