Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amir konuşmak

Rüyada amir konuşmak

Rüyada amir konuşmak iyi geçim halinde kalacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, fırsatların elden kaçacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada amir konuşmak gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kişilerle olan ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Rüyada amir konuşmak yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine delalettir.

Rüyada amirle konuşmak zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, hayatının yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada daire amirini görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada kadın amir görmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine yorulur.

Rüyada iş amirini görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada kendi amirini görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, kazancını artıracağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına işarettir.

Rüyada eski amir görmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, içinin rahatlayacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine inanılır.

Rüyada üst amirini görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, geçim kolaylığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments