Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada delik çorap giymek

Rüyada delik çorap giymek

Rüyada delik çorap giymek çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine işarettir.

Rüyada delik çorap giymek gördüyseniz:

  • Maddi konularda küçük bir şansı yakalayabilirsiniz.

Rüyada delik çorap giydiğini görmek işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada delik çorap giymek kendisinin de bu duruma kırılacağına, önemli bir makama terfi alacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada çorabının delik olduğunu görmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, başa iş açacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada çorap delik görmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çorabın delik olduğunu görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağı delik çorap görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına işarettir.

Rüyada baş parmağı delik çorap görmek onları kendi gözünden bile sakınacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına işarettir.

Rüyada çoraplarının delik olduğunu görmek büyük kazanç sağlanacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments