Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorabının delik olduğunu görmek

Rüyada çorabının delik olduğunu görmek

Rüyada çorabının delik olduğunu görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına inanılır.

Rüyada çorabının delik olduğunu gördüyseniz:

  • Yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, eğitim, hukuk veya medya konularında yenileyici etkiler veya yeni olanaklar kendini gösterebilir.

Rüyada çorabın delik olduğunu görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işarettir.

Rüyada çorapta delik görmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, canının sağ olacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine işarettir.

Rüyada çoraplarının delik olduğunu görmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada çorap delik görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada çorapları delik görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine rivayet eder.

Rüyada delik çorap giydiğini görmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına işarettir.

Rüyada baş parmağı delik çorap görmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine delalet eder.

Rüyada delik siyah çorap görmek mutluluğunun katlanacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments