Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorap delik görmek

Rüyada çorap delik görmek

Rüyada çorap delik görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada çorap delik gördüyseniz:

  • Yedek bir plana ihtiyacınız var.

Rüyada çorap delik görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, bunu şeref sayacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına işarettir.

Rüyada çorabı delik görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işaret eder.

Rüyada parmağı delik çorap görmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada siyah delik çorap görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına rivayet etmektedir.

Rüyada baş parmağı delik çorap görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, gülen yüzünün de solacağına alamet eder.

Rüyada delikli çorap görmek onların mutluluğu için kendisini adayacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada çorabın delik olduğunu görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada ucu delik çorap görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments