Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çoraplarının delik olduğunu görmek

Rüyada çoraplarının delik olduğunu görmek

Rüyada çoraplarının delik olduğunu görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada çoraplarının delik olduğunu gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda açık fikirli olmalısınız.

Rüyada siyah delik çorap görmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada delik siyah çorap görmek kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, borçların kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada delikli çorap görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çorapta delik görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına delalet eder.

Rüyada çorap delik görmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada çorabının delik olduğunu görmek malında zulüm meydana gelmesine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ucu delik çorap görmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada delik çorap giydiğini görmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, durumun değişmesine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments