Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada delikli çorap görmek

Rüyada delikli çorap görmek

Rüyada delikli çorap görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, şansının kötüye gideceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, bazı konularda konuşulacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada delikli çorap gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler birlikte yaşadığınız kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilir.

Rüyada delik çorap giydiğini görmek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına rivayet eder.

Rüyada baş parmağı delik çorap görmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çorapta delik görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, yönetici makamına oturacağına rivayet eder.

Rüyada çorabın delik olduğunu görmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağı delik çorap görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada çorabının delik olduğunu görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada delik siyah çorap görmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada çorapları delik görmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments