Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada delik çatı görmek

Rüyada delik çatı görmek

Rüyada delik çatı görmek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına alamet eder.

Rüyada delik çatı gördüyseniz:

  • Dekoratif değişiklikler yapabilir veya taşınabilirsiniz.

Rüyada çatısı delik ev görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatının delik olduğunu görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, büyük zorluklar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada delik çatı görmek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada evde fare deliği görmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada delikli elbise görmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada delikten düşmek uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine yorulur.

Rüyada elde delik görmek karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın delikten çıktığını görmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments