Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın delikten çıktığını görmek

Rüyada yılanın delikten çıktığını görmek

Rüyada yılanın delikten çıktığını görmek resmi bir göreve getirileceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, şansının kötüye gideceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına işarettir.

Rüyada yılanın delikten çıktığını gördüyseniz:

  • Aniden, hat sanatıyla uğraşmaya başlar ya da Çinceye merak duyarsanız şaşırmayın.

Rüyada yılanın delikten çıktığını görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada yılanın deliğinden çıktığını görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına delalettir.

Rüyada delikten fare çıktığını görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın deliğine girdiğini görmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada delikten çıkan yılan görmek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, oldukça büyük başarılara tabir olunur.

Rüyada yılanı deliğinden çıkarmak sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalet deliğinde yılan görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, alim insanlardan sayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan deliğini kapatmak art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments