Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde delik görmek

Rüyada elde delik görmek

Rüyada elde delik görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, haksızlığa uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada elde delik gördüyseniz:

  • Karşılıklı faydalı tavsiyeler söz konusu olabilir.

Rüyada elde delik görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine inanılır.

Rüyada elde ben görmek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada elde telefon görmek sağlıkla ilgili gelişmelere, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada elde kuran görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, nice noksanlık içinde olduğuna alamet eder.

Rüyada elde dövme görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada kazanç elde etmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elde dikiş görmek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına tabir olunur.

Rüyada sol elde alyans görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, yakın çevresine fikir danışacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments