Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada delik balon görmek

Rüyada delik balon görmek

Rüyada delik balon görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına alamet eder.

Rüyada delik balon gördüyseniz:

  • Sevgilinizle mesafeli bir ilişkiniz var.

Rüyada delik balon görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada balonun patladığını görmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada rengarenk uçan balonlar görmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına delalettir.

Rüyada su dolu balon görmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada balon yakalamak isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada sönük balon görmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada uçan balon görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına delalet eder.

Rüyada uçan balonla uçmak kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments