Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balon yakalamak

Rüyada balon yakalamak

Rüyada balon yakalamak sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, kafasını rahatlatacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balon yakalamak gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız nasıl hissettiğinizi göstermelisiniz.

Rüyada balon yakalamak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına delalet eder.

Rüyada patlak balon görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine yorulur.

Rüyada mavi balonlar görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına inanılır.

Rüyada oyuncak balon görmek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalet eder.

Rüyada su balonu görmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada balon uçmak inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada delik balon görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada balonla oynadığını görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments