Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deliğe girmek

Rüyada deliğe girmek

Rüyada deliğe girmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına delalettir.

Rüyada deliğe girmek gördüyseniz:

  • İş yerinizde üzerinize bazı yeni sorumluluklar yüklemeleri mümkündür.

Rüyada deliğe girmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada tuvaletin deliğine girmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalet deliğine girmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinin delik olduğunu görmek evlerin ayrılacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına delalet eder.

Rüyada vücutta delik görmek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğazda delik görmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, çok büyük hayır duaları alacağına tabir olunur.

Rüyada sırtında delik görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, ailesini kaybedeceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada kalbini delik görmek sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, işlerinin zarara uğrayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments