Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında delik görmek

Rüyada sırtında delik görmek

Rüyada sırtında delik görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtında delik gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular ilgi bekliyor.

Rüyada sırtında delik görmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın delikten çıktığını görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına işarettir.

Rüyada dişini delik görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada dişi delik görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, yeni işlere gireceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına işarettir.

Rüyada dişinin delik olduğunu görmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına rivayet eder.

Rüyada vücutta delik görmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, bilgi ile donanacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla göbek deliği görmek başarıların devamlı olacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine yorulur.

Rüyada ayakkabının altını delik görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments