Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazda delik görmek

Rüyada boğazda delik görmek

Rüyada boğazda delik görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yalan söyleyeceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğazda delik gördüyseniz:

  • Kendi ihtiyaçlarınızı diğerlerinin isteklerinin önüne çıkartın.

Rüyada boğazda delik görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine tabir olunur.

Rüyada boğazında delik görmek çok büyük bir mutluluk duyulacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğazını delik görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine inanılır.

Rüyada boğazının delik olduğunu görmek işlerinin çok açılacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, dostlarını da iyi seçeceğine alamet eder.

Rüyada delik dağ görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada cebi delik görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, ağlayacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada delik görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına delalettir.

Rüyada makat deliği görmek kadim dostlar edineceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments