Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deli numarası yapmak

Rüyada deli numarası yapmak

Rüyada deli numarası yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada deli numarası yapmak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki görev, sorumluluk veya yükleri azaltacak planlar yapmanız gerekiyor.

Rüyada deli numarası yapmak bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kör numarası yapmak çalışılan firmanın atağa geçeceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine inanılır.

Rüyada bayılmış numarası yapmak ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada uyur numarası yapmak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada hasta numarası yapmak sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü numarası yapmak olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bayılma numarası yapmak uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, işinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada uyuyor numarası yapmak çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments