Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta numarası yapmak

Rüyada hasta numarası yapmak

Rüyada hasta numarası yapmak ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada hasta numarası yapmak gördüyseniz:

  • Kendinizi zor durumda bırakabilecek adımlar atabilir veya mesafe koymak adına karşınızdaki kişinin hassas noktasına dokunabilirsiniz.

Rüyada hasta numarası yapmak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, pişman olacağına, hayatının güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada kör numarası yapmak kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada uyur numarası yapmak kazancının artacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölüm numarası yapmak deneyim kazanacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada bayılma numarası yapmak borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sevdiği birine hediye alacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada deli numarası yapmak korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada bayılmış numarası yapmak bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, dostlarını da iyi seçeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş numarası yapmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, maneviyata yöneleceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments