Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyur numarası yapmak

Rüyada uyur numarası yapmak

Rüyada uyur numarası yapmak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, onlara doyasıya sarılacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada uyur numarası yapmak gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgiliniz bir anda gözünüzden düşebilir.

Rüyada uyur numarası yapmak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kör numarası yapmak düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, her nimetin lezzetine varacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına inanılır.

Rüyada ölmüş numarası yapmak hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayılma numarası yapmak çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, gönül kapılarının açılacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada ölüm numarası yapmak kazancının hiç azalmayacağına, işlerin bozulacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü numarası yapmak tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada uyuyor numarası yapmak onlara hocalık edeceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deli numarası yapmak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments