Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü numarası yapmak

Rüyada ölü numarası yapmak

Rüyada ölü numarası yapmak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, inancından sapacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada ölü numarası yapmak gördüyseniz:

  • İlerleyen zamanda, beklediğiniz gelişmeleri takip edebilmeniz veya olan biteni anlamanız daha kolay olabilir.

Rüyada ölü numarası yapmak rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş numarası yapmak söz ve yetki sahibi olacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına tabir olunur.

Rüyada bayılma numarası yapmak iş hayatının düzeleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada deli numarası yapmak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, rakiplerini geride bırakacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kör numarası yapmak emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada uyur numarası yapmak onlara karşı zafer kazanacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada uyuyor numarası yapmak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına rivayet eder.

Rüyada ölüm numarası yapmak sevdiği insanların olacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments