Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değnekle dövmek

Rüyada değnekle dövmek

Rüyada değnekle dövmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada değnekle dövmek gördüyseniz:

  • Sizinle farklı fikirlere sahip kişilerle karşılaşabilir veya tartışabilirsiniz.

Rüyada değnekle dövmek çok zor zamanlar yaşayacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine delalettir.

Rüyada koltuk değnekli birini görmek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol değneği görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işarettir.

Rüyada sihirli değnek görmek birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine delalettir.

Rüyada beyaz değnek görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltuk değnekli adam görmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada uzun değnek görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına delalet eder.

Rüyada koltuk değneği görmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, aile hayatının bozulacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments