Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ eline yüzük takmak

Rüyada sağ eline yüzük takmak

Rüyada sağ eline yüzük takmak içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, iftiraya uğrayacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ eline yüzük takmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda tamamen ters istikamette gitmek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada sağ ele yüzük takmak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, mal mülk edineceğine inanılır.

Rüyada sağ ele altın yüzük takmak ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya alamet eder.

Rüyada sağ eline yüzük takmak kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada sağ parmağına yüzük takmak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sağ elinde yüzük görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eline altın yüzük takmak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına işarettir.

Rüyada eline yüzük takmak sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol ele altın yüzük takmak sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments