Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değerli takılar görmek

Rüyada değerli takılar görmek

Rüyada değerli takılar görmek şansın ve kısmetin açılacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, çok farklı bir kişi olacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, işinde terfi edeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine inanılır.

Rüyada değerli takılar gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi sömürme eğilimi yüksek olabilir.

Rüyada değerli takı görmek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada değerli takılar görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, çevrenizden takdir görmeye delalettir.

Rüyada değerli takılar bulmak rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada değerli eşya bulmak çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına alamet eder.

Rüyada değerli kolye görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada değerli taşlı kolye görmek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada değerli yüzükler görmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine işarettir.

Rüyada değerli birini görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments