Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değerli takı görmek

Rüyada değerli takı görmek

Rüyada değerli takı görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına rivayet eder.

Rüyada değerli takı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren olumlu planlar yapabilirsiniz.

Rüyada değerli takı görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada değerli takılar bulmak bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, itibar edineceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada değerli takılar görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil değerli taş görmek hem de yeni mülkler satın alacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada değerli eşyalar görmek ticari anlamda yön değiştireceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada değerli kırmızı taş görmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı değerli taş görmek keyifli hale geleceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine delalettir.

Rüyada değerli eşya çaldırmak kirli işlere bulaşacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments