Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değerli birini görmek

Rüyada değerli birini görmek

Rüyada değerli birini görmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına alamet eder.

Rüyada değerli birini gördüyseniz:

  • İşinize önem vermelisiniz.

Rüyada değerli bir şey kaybetmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada değerli takılar bulmak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, korkularından kurtulacağına, yalan söylemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı değerli taş görmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada değerli taşlar bulmak neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine alamet eder.

Rüyada değerli maden bulmak kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada değerli eşya çaldırmak özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada değerli bir şeyini kaybetmek eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, çok başarılı işlere adım atacağına tabir olunur.

Rüyada siyah değerli taş görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments