Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değerli kolye görmek

Rüyada değerli kolye görmek

Rüyada değerli kolye görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, çok büyük bir acı duyacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, bazı konularda konuşulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına işarettir.

Rüyada değerli kolye gördüyseniz:

  • Bazı durumların her iki tarafını da görmeye çalışmalısınız.

Rüyada değerli kolye bulmak çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına yorulur.

Rüyada değerli taşlardan kolye görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına delalettir.

Rüyada değerli taşlı kolye görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, insanlara iyilik yapmaya, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada değerli kolye görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine yorulur.

Rüyada değerli kolye takmak yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, bundan güç ve cesaret alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada değerli bir kolye takmak göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, birikim yapacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine alamet etmektedir.

Rüyada değerli yüzük takmak işlerinin bir anda bozulacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada değerli bir şey kaybetmek bazen istemediği şeyler yapacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments