Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değerli maden bulmak

Rüyada değerli maden bulmak

Rüyada değerli maden bulmak hayatı boyunca hep sevileceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada değerli maden bulmak gördüyseniz:

  • İş kurmak veya iş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da bir erkekten gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Rüyada değerli maden bulmak parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına inanılır.

Rüyada değerli maden görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada maden aramak dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine inanılır.

Rüyada maden taşı görmek ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine işaret eder.

Rüyada maden görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada maden suyu içmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada maden suyu şişesi görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz maden görmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, ilerleyeceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments