Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değerli eşyalar bulmak

Rüyada değerli eşyalar bulmak

Rüyada değerli eşyalar bulmak sıkıntılarının daha da artacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine işarettir.

Rüyada değerli eşyalar bulmak gördüyseniz:

  • Görmezlikten gelmeyin.

Rüyada değerli eşya bulmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine inanılır.

Rüyada değerli eşyalar bulmak işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine tabir olunur.

Rüyada değerli eşya görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, hak yolundan ayrılacağına, günaha gireceğine inanılır.

Rüyada değerli bir eşya kaybetmek parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada değerli bir eşyanın çalındığını görmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, her gün daha fazla dolacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına işarettir.

Rüyada değerli eşya çaldırmak zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada değerli eşyalar görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, başın borçlularla belaya gireceğine delalettir.

Rüyada değerli eşyanı kaybetmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments